Informatie

Zaterdag 26 maart

Op zaterdag 26 maart a.s. organiseert Atletiekvereniging De Kieviten de jaarlijkse Lansingerlandloop, een prestatieloop door het recreatiegebied Rottemeren.

De start is vanaf 13.30 uur bij het Sport- en Recreatiecentrum Rottemeren aan de Kooilaan 1a in Bleiswijk.
Het parkoers gaat door het recreatiegebied Bleiswijkse Zoom en langs de Rotte.
De afstanden
  • 5 km voor jeugd t/m 19 jaar en Senioren (start 13.30 uur)
  • 10 km voor jeugd vanaf 16 jaar t/m 19 jaar en Senioren (start 13.40 uur)
  • Let op: Dit jaar kan voor het eerst jeugd vanaf jaar (junioren BA) meedoen met de 10 km
De voorinschrijving loopt tot en met 23 maart via www.inschrijven.nl. Na-inschrijven kan vanaf 12.15 uur tot 15 minuten voor de start in het Sport- en Recreatiecentrum Rottemeren, Kooilaan 1a. In het sportcentrum kan ook gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en douches. Tevens zijn tegen een kleine vergoeding lockers te huren. Parkeerplaatsen zijn voldoende aanwezig.

Voor de senioren bedraagt het inschrijfgeld bij voorinschrijving EUR 3,50 voor de 5 km en EUR 4,00 voor de 10 km. Bij de na-inschrijving worden de inschrijfgelden verhoogd met EUR 1,50 voor de 5km en EUR 2,00 voor de 10km. Voor alle lopers zijn er onderweg verzorgingsposten met water. Bij de finish is voor alle lopers water, sportdrank en fruit beschikbaar. Na afloop is er voor alle deelnemers een leuke attentie. Inschrijfgeld voor de jeugd Kieviten is 2,00 Euro (zowel bij voor- als na inschrijving). Niet jeugd-leden betalen het normale tarief voor de betreffende afstand. Vorig jaar namen ruim 138 lopers deel aan de Lansingerlandloop.

Inschrijven

inschrijven Rottemerenloop

Online inschrijven

De Lansingerland voorinschrijving is heden geopend en kan t/m 23 maart via inschrijven.nl. U ontvangt 2 euro korting op de normale inschrijf tarieven (muv de jeugd zij betalen 2 euro). Schrijf nu direct in, wel zo gemakkelijk!